matuzalem 2011.02.09. 20:09

Orvoslátogatókat keresünk.

Az orvoslátogató feladata

Az orvoslátogatókat gyógyszergyártó cégek alkalmazzák, feladatuk, hogy a cégek készítményeit háziorvosoknak, szakorvosoknak, sokszor egy kiválasztott terápiás terület orvosainak ajánlják.

Az "új típusú" orvoslátogatókkal szemben egyre inkább az az igény merül fel, hogy az orvosokat inkább szakmai alapon győzzék meg (tehát miért jobb az ajánlott szer az adott terápiás területen, mint a kompetitor gyógyszer), ne a termék gazdaságosságára hivatkozva (az ajánlott szer olcsóbb mint a kompetitor termékek). Az orvoslátogatás tipikusan sok utazással jár, mert egy adott régióban több orvost is fel kell keresni, ezért követelik meg hozzá sokszor a B kategóriás jogosítványt.

 

Feltételek:

Egyetemi diplomával rendelkező orvos, gyógyszerész, fogorvos, biológus, vegyész vagy ezekkel egyenértékű természettudományos végzettséggel rendelkező szakember, továbbá egészségügyi főiskolai végzettségű diplomás nővér, szakápoló, gyógytornász stb.

Feltétel továbbá az alapfokú számítástechnikai ismeret, de ennek meglétét nem ellenőrizzük.

 

  1. Gyógyszeripari alapismeretek
  2. Üzleti kommunikáció
  3. Értékesítéstan
  4. Megjelenéskultúra
  5. Retorika
  6. Ha volt orvoslátogatási a gyakorlata az előny.

Önéletrajzokat emailben WORLD formátumba kérjük,

fényképpel ellátva.

orvoslatogatokatkeresunk@gmail.com

 

Címkék:keresünk orvoslátogatókat Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://orvoslatogatokatkeresunk.blog.hu/api/trackback/id/tr822650007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.